Nieuwe horecaconcept voor World Horti Center

Nieuwe horecaconcept voor World Horti Center

In World Horti Center is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw concept voor de horeca, na het vertrek van de vorige cateraar. Een concept dat voldoet aan de Corona-regels, maar wel koffie-afspraken, lunchmeetings en een snelle snack mogelijk maakt.

"World Horti Center is de huiskamer van de Nederlandse glastuinbouw", aldus directeur Joep Hendricks. "Daar hoort een plek bij om samen te komen, met goede horecavoorzieningen."

Het nieuwe concept is WHC Take Away: een afhaalcounter en take away-restaurant in één. "We bedienen vanaf de counter alle gasten en bewoners van World Horti Center. Om de social distance-regels goed in acht te nemen, is gekozen voor zelfservice, waarbij mensen zelf aan de counter hun eten en drinken bestellen en afhalen", aldus Hendricks.

Er wordt samengewerkt met Van der Linde Catering + Evenementen. We bieden een gezonde hap en ook wat voor de lekkere trek. "Het is fijn om samen te werken met een professionele, vooruitstrevende partner die snapt wat de behoeftes zijn van onze verschillende bezoekers", zegt Hendricks.

Bron: WHC

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie