Nieuwe generatie Multifan Tuinbouwventilatoren

Nieuwe generatie Multifan Tuinbouwventilatoren

ACTUEEL HORTI THEMA - Multifan Tuinbouwventilatoren staan al jaren bekend om hun robuuste karakter, eenvoudige installatie en extreem lange levensduur. De nieuwe generatie voegt hier geluidsarm en energiezuinig aan toe. De nieuwe ventilator is namelijk tot wel 45% energiezuiniger en aanzienlijk stiller zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Met subtiele aanpassingen zijn er indrukwekkende resultaten geboekt, zo laat Vorstermans weten. Het verbeterde aerodynamische ontwerp in combinatie met een nieuwe efficiëntere AC motor zorgt tot wel 45% energiebesparing ten opzichte van de vorige generatie. Daarnaast is het geluid aanzienlijk verbeterd, als gevolg van een opnieuw vormgegeven mantel, nieuwe motorsteunen en een optimale motorwaaier combinatie. "Dit zullen de medewerkers in een kas zonder twijfel waarderen."

Drie versies voor flexibiliteit
De nieuwe generatie Tuinbouwventilatoren is onderverdeeld in drie groepen: de energiezuinigste 5.000 m3/u versie, de krachtigere 7.000 m3/u versie en de uiterst sterke 8.500 m3/u versie. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos bij zowel nieuwbouw als bij kasrenovaties. Luchtslangen zijn nu nog eenvoudiger te bevestigen, dankzij de speciaal ontwikkelde mantel. Daarnaast bevat de ventilator vier bevestigingspunten aan de bovenzijde, waardoor de installatie nog verder wordt vereenvoudigd.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie