Nieuwe 'Colour Your Story'

17-09-2021    10:05   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - Desch Plantpak presenteert Colour Your Story #13 voor voorjaar en zomer 2022. In deze editie weer veel inspirerende kleurenthema’s en speciaal aandacht voor ‘Tiny Garden’, een nieuw concept ontwikkeld door onze Desch Design Studio. Colour Your Story #13 staat weer vol inspiratie, verrassende kleuren, de nieuwste trends en een heerlijk recept.

Het verwerken van plastic consumentenafval tot iets moois; dat is duurzaam én trendy! Desch Plantpak maakt van gerecycled plastic decoratieve sierpotten. Deze worden niet alleen gebruikt voor de opkweek van planten, ze geven de potplanten in het winkelschap een nog aantrekkelijker gezicht. De potten zijn gemaakt van Recover en zijn Cyclos-HTP gecertificeerd. Naast potten met een decoratief doel, is er ook aandacht voor de duurzame kweekpotten van D-Tect plus.

Verder in Colour Your Story #13 aandacht voor de zomerse kleurentrends van trendwatcher Hilde Francq, met drie verschillende trendsferen, de nieuwste producten van Beekenkamp, Danziger, Dümmen Orange, Fleuroselect, Florensis, MNP Flowers | Suntory, Panamerican Seed, Selecta One, Syngenta Flowers en Takii Europe, de Fleuroselect Gold winners en maar liefst twee FleuroStar Award winners, aanvullende informatieve video’s, scan hiervoor de QR-codes en, helemaal van deze tijd, op locatie bij een échte Tiny House voor het door de Desch Design Studio ontwikkelde Tiny Garden concept. Met aandacht voor kruidenplanten en bij-vriendelijke planten. En als afsluiter het heerlijke, vegetarisch recept ‘krokante tomatensalade van de grill met yoghurt’

Colour Your Story wordt gratis verspreid. Je kunt het magazine ook bekijken via de website van Desch.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws