Nieuwe aandeelhouder voor Bodako

Nieuwe aandeelhouder voor Bodako

Een nieuw jaar, een nieuwe en frisse start. En dit geldt helemaal voor Bodako. Met trots deelt het bedrijf mee dat Peet Tanke per 1 januari 2021 is toegetreden tot de directie en tevens een belang in de onderneming heeft genomen.

Bodako is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bedrijfsruimtes en koelcellen. Door de jaren heen hebben zij zich ontwikkeld als een toonaangevende leverancier van geďsoleerde dak- en gevelsystemen en damwandprofielplaten. Peet is sinds 2019 werkzaam bij Bodako en heeft in deze tijd het bedrijf nog verder op de kaart kunnen zetten in Nederland, België en Duitsland.
 
Tijdens het grootste deel van zijn loopbaan, heeft Peet bij diverse tuinbouw gerelateerde bedrijven zijn talenten en ervaringen toegepast en verder ontwikkeld. Daarnaast heeft hij ook een aantal jaren zijn eigen onderneming gehad. De overige directieleden van Bodako zijn zeer verheugd met Peet als nieuw directielid en kijken ernaar uit om deze jonge dynamische onderneming verder uit te bouwen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie