'Nieuwbouw website' SV.CO

13-03-2018    10:10   |    Goedemorgen

Na de samenwerking tussen SV.CO en kwekerij Vreugdenberg start nu de nieuwbouw van een energiezuinige kas en verwerkingsruimte van bij elkaar 4 hectare. SV.CO lanceerde gisteren een website waarop geïnteresseerden de nieuwbouw kunnen volgen.

SV.CO zal op het naastgelegen perceel van Kwekerij Vreugdenberg aan de Zijtwende te De Lier 35.000 vierkante meter kas en 5.000 vierkante meter verwerkingsruimte realiseren in 2018, om de toenemende vraag naar de bestaande productlijnen in te kunnen vullen. Momenteel wordt er een stuk van de bestaande kas gesloopt, in april zal de eerste paal van de nieuwe kas geslagen worden.

Alle werkzaamheden zullen te volgen zijn via foto’s, dronebeelden en time lapse video’s op de website http://nieuwbouw.svco.nl/. Ook kunnen geinteresseerden hier terecht voor interviews met de partners van het nieuwbouwproject en een volledige planning.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hints hints hints

Volop nieuwe ontwikkelingen bij TuinbouwCommunicatie. In deze foto zie je sowieso twee hints voor wat je de komende tijd van ons kunt...