Nieuw business team voor Takii Europe

18-01-2019    09:24   |    Goedemorgen

Met een nieuwe organisatiestructuur is Takii Europe klaar voor de toekomst. De hernieuwde strategie richt zich op heroriëntatie van kernmarkten, producten en processen.

Ton Kuipers, Managing Director van Takii Europe, heeft een nieuw 'business team' samengesteld dat zich volledig richt op het realiseren van duurzame bedrijfsgroei en waardecreatie. De afdelingen Marketing en Sales krijgen een nieuwe structuur met specifieke rollen en verantwoordelijkheden. Erik Vesseur is het nieuwe hoofd Sales en Harm Custers heeft de leiding over de afdeling Marketing. In de komende maanden zal de structuur van beide afdelingen verder worden vormgegeven.
Er is een 'regional team' gevormd dat alle regionale activiteiten op het gebied van R&D en Productie ondersteunt. De belangrijkste prioriteiten van dit team zijn het ontwikkelen van toprassen en zorgen voor een stabiele productie van kwalitatief hoogwaardige zaden. 
Takii Europe is onderdeel van het Japanse bedrijf, één van de meest vooraanstaande veredelaars van groente- en siergewassen in de wereld. De hoofdvestiging van Takii Europe zit in De Kwakel.

Efficiënt
Ton Kuipers, Managing Director van Takii Europe, licht de nieuwe bedrijfsstructuur toe: ‘Takii Europe is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Het was tijd om even pas op de plaats te maken en rollen, verantwoordelijkheden en rapportagelijnen opnieuw te definiëren. Sommige delen van de organisatie hebben een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt en hadden meer ruimte nodig om hun groeitraject voort te kunnen zetten. De nieuwe organisatiestructuur biedt een manier om hun potentieel optimaal te kunnen benutten. We moeten de oude structuur loslaten, ons potentieel benutten en zorgen voor effectief management. Door het creëren van een nieuwe bedrijfsstructuur en een meer top-down-benadering bij het toewijzen van verantwoordelijkheden aan medewerkers binnen onze organisatie, verbeteren we de efficiëntie doordat er sneller beslissingen worden genomen, taken sneller worden uitgevoerd en we meer gefocust zijn. Op die manier kunnen we de grootste uitdagingen van onze groeistrategie beter aan.’


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws