Green Trend Report 2020-2021

05-12-2019    09:26   |    Goedemorgen

Floramedia, Dümmen Orange, en Royal Lemkes hebben samen het Green Trend Report 2020-2021 gelanceerd. Deze tweede editie is het unieke resultaat van een bijzondere samenwerking waarin de drie bedrijven onderzoek, kunde en creativiteit hebben gebundeld om te inspireren tot anders denken en anders (samen) te werken.

"Onze groene wereld ontwikkelt zich steeds sneller. Dat geldt ook voor ons dagelijks leven. Van een veranderde lifestyle tot turbulente gebeurtenissen waarvan we allemaal de invloed ondervinden. De uitdagingen en kansen voor de komende jaren dwingen ons ertoe andere, weloverwogen keuzes te maken. De beschikbaarheid en de kwaliteit van bloemen en planten alleen is niet meer genoeg om het verschil te maken in een concurrerende consumenten markt."

Floramedia, Dümmen Orange en Royal Lemkes zijn de samenwerking aangegaan en hebben besloten om het Green Trend Report (GTR) 2020-2021 gezamenlijk te produceren en te lanceren.  Het GTR 2020-2021 laat zien hoe ‘nieuwe’ samenwerkingsvormen leiden tot het versterken van  de unieke kwaliteiten van de drie bedrijven, wat resulteert in nieuwe inzichten en kansen.

"We willen onze doelgroepen informeren over belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen en marktcijfers, en het effect daarvan op de samenleving, onze branche en onze producten. Onze visie hierop willen we breed delen met de wereld om ons heen. Het GTR 2020-2021 neemt onze klanten en stakeholders mee in onze gedachtegang over hoe de wereld er in de (nabije) toekomst uit kan zien en hoe zij daarop kunnen inspelen. Het GTR 2020-2021 biedt een schat aan informatie om anders te denken en anders (samen) te werken, om nieuwe creatieve ideeën en innovatieve concepten te ontwikkelen voor de korte, middellange en lange termijn en om nieuwe doelgroepen te bereiken."

Ekko Vermeulen, Directeur Benelux bij Floramedia, ziet deze nieuwe samenwerking als een kans: “Wij zijn ontzettend blij met deze mooie kans om als één van de initiatiefnemers van het Green Trend Report deel te nemen aan deze unieke samenwerking waarin wij onze kennis, kunde en creativiteit delen met de hele sector. Wij hopen dat het Green Trend Report iedereen inspireert om verder en anders te denken en dat er meer samenwerkingsverbanden gaan ontstaan die onze mooie groene sector verder tot bloei gaan brengen.”

Marco van der Sar, Global Head Marketing & Corporate Communications bij Dümmen Orange, is erg enthousiast over deze samenwerking: “Samen iets kunnen ontwikkelen zoals het Green Trend Report geeft positieve energie en biedt ons de kans om de mogelijkheden van onze productgroepen op een stijlvolle manier te laten zien. Als veredelaar van een luxe product als bloemen, planten en bollen is het belangrijk mensen te inspireren om uiteindelijk de consument wereldwijd te laten zien wat de waarde is van onze producten! De inhoud van dit boek is prachtig en helpt ons om met onze klanten en retailers verder te denken over het op een andere manier vermarkten van onze producten.”

Alice van Veen, Commercieel Manager bij Royal Lemkes zegt: “Wij geloven in samen groeien met keten- en clusterpartners. Deze nieuwe samenwerkingsvorm is daar goed voorbeeld van en  biedt onze klanten, kwekers en de sector nog onontdekte mogelijkheden , waarin maatschappelijke- en commerciële relevantie bij elkaar komen”

Tijdens de feestelijke lancering overhandigde art director Judith Klute (Floramedia) de eerste exemplaren aan de initiatiefnemers Ekko Vermeulen en Alice van Veen. Dümmen Orange’s Harry Kloppenburg nam een exemplaar in ontvangst bij afwezigheid van de derde initiatiefnemer Marco van der Sar.
Het Green Trend Report 2020-2021 kan worden gekocht via de Floramedia webshop.


Reacties (1)

Henry Jansen at 30.07.2019

Beste Martin,Vincent,Martijn en Wilfred, gefeliciteerd met dit mooie succes. Een ech mooie stap voor scaling up. Ik ben Henry Janssen en ben 33 jaar verantwoordelijk geweest als Inkoop directeur bij Royal Brinkman. Een innovatief en toonaangevend internationaal tuinbouwtoeleveringsbedrijf. Nu ben ik daar als adviseur in dienst en verantwoordelijk voor een aantal innovatie projecten. Een ervan heet duurzame teeltwisseling groente. Wij zoeken naar alternatieven van steenwol.
Ik zou graag met jullie in contact komen.
Verder zit ik in het bestuur van Horti Heroes en heb ik jullie ontmoet op een event.
Tot zover en ik hoop graag iets van jullie te horen.

Mvrgrt
Henry
06-51213055

Reageer op dit bericht

Meer nieuws