Met Royal van Zanten naar Oeganda

22-02-2019    16:30   |    Goedemorgen

Medewerkers van Royal van Zanten hebben afgelopen week een bezoek gebracht aan de productielocaties in Oeganda. Een aantal Nederlandse en Duitse pot- en perkplantrelaties ging gezellig mee. Het was een leerzaam en inspirerend bezoek.

Het doel van de reis was het geven van openheid in de communicatie en het proces, beleving en onderlinge kennisuitwisseling. Royal Van Zanten is ervan overtuigd dat reizen als deze helpen om haar klanten in de toekomst nog beter te kunnen beleveren. De slagkracht en communicatie in het proces wordt op deze wijze geoptimaliseerd en de informatiestroom scherper en accurater.

Nieuwbouw
Naast het productieproces is er veel waardering voor wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een bedrijf in Oeganda. Oegandese werknemers hebben met trots, enthousiasme en toewijding hun werk laten zien en ontvingen daar vele complimenten voor.
Ook het hospitaal en de dagopvang spraken enorm aan. In Mukono kon men zien dat de werkzaamheden voor de 2 ha. nieuwbouw in volle gang zijn. De planning is deze circa week 12 gereed te hebben.  

Twee locaties
Royal Van Zanten Uganda is actief is op twee productielocaties, Mukono en Wakiso. Beide locaties hebben hun eigen specialisme. Wakiso richt zich op onbewortelde stekken voor de snijchrysantentelers. Mukono is gespecialiseerd in Bouvardia, Potchrysanten, Asters en Celosia. Daarnaast is Mukono de leverancier van stekken voor de Royal Van Zanten veredelingsprogramma's. Verder zet het bedrijf zich in voor de medewerkers met microkediet, prefinanciering van het schoolgeld, dagopvang voor de jongste kinderen en sportevenementen. 

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Ctgb: twee middelen toegelaten

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden beoordeelde onlangs drie gewasbeschermingsmiddelen op basis van een...