MeetUp HortiRisk

24-09-2020    10:45   |    Goedemorgen

In het najaar van 2020, waarin Covid-19 voor veel onzekerheid zorgt en voor risico’s die niemand had voorzien, organiseert Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen (T&U) op dinsdag 13 oktober een MeetUp voor tuinbouwondernemers over risico en ondernemerschap in de tuinbouw.

Tijdens bijeenkomst staan twee vragen centraal:

  • Hoe kan ik ondernemen en mijn doelen realiseren in een onzekere wereld vol bekende en onbekende risico’s?
  • Wat kan ik doen om mijn onderneming wendbaar en robuust te maken, zodat we niet verlamd worden door risico’s, en kansen blijven zien en benutten?


De keynote is van Martin van Staveren, een expert op het gebied van risicomanagement en ondernemerschap. Samen met een panel van ervaren tuinbouwondernemers inspireert hij de deelnemers om anders te gaan kijken naar ondernemerschap. De ondernemers in het panel zijn Wim Peters (Wim Peters Kwekerijen), René Hendriks (Opti-flor) en Paul van Schie (Tomselect).

Het event vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk. Hier kunnen maximaal 50 deelnemers live deelnemen aan het programma, inclusief een inloop met koffie/thee en een netwerkborrel achteraf. De bijeenkomst zal geheel volgens de geldende coronaregels georganiseerd worden, dus vol is vol. Kunt je niet live aanwezig zijn? Dan kunt je de bijeenkomst volgen via de livestream.

Deelname is gratis, maar registratie is verplicht. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.IMPACT2025.nl. Deze MeetUp wordt georganiseerd in het kader van het IMPACT2025-programma van Topsector T&U. Via dit programma wil Topsector T&U ideeën ophalen en nieuwe partijen betrekken om het (bestaande) onderzoek te vertalen naar concrete toepassingen in de praktijk.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Havecon

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - In het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies was...

Luister terug: TST

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Wil Bakker van Totaal Service Tuinbouw (TST) te gast in de...