Meer liefde met bloemen

12-02-2019    08:21   |    Goedemorgen

Het is bijna Valentijnsdag en dat is het perfecte moment voor bloemen. Bloemenbureau Holland heeft daarom speciale liefdevolle content gemaakt voor de website mooiwatbloemendoen.nl.

Met deze spin-off campagne van de internationale snijbloemencampagne 'We hebben meer bloemen nodig' viert Mooiwatbloemendoen.nl Valentijnsdag. De campagne wijst er op dat er altijd een passend boeket is om te geven, of je nu veertig jaar gelukkig getrouwd bent of een prille liefde hebt. Op Mooiwatbloemendoen.nl vindt de consument drie boeketrecepten speciaal voor Valentijnsdag. Bekijk snel het ‘eerste date boeket’, het ‘ware liefde boeket’ en het 'stille aanbidder boeket’; alle drie boordevol symboliek en liefde, maar passend gemaakt bij verschillende stadia van liefde.
Verder zijn er romantische DIY’s, hartverwarmende interieurtips, inspiratie voor de anti-valentijners en een ‘We Hebben Meer Liefde Nodig’-video in stijl van de campagne.

Bekijk de video hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...