Marginpar eerste huurder op Aalsmeer-Oost

Marginpar eerste huurder op Aalsmeer-Oost

Royal FloraHolland is gestart met de ontwikkeling van Aalsmeer-Oost. Marginpar, lid van de coöperatie, is de eerste huurder van nog te bouwen bedrijfsruimten op het terrein direct naast het centrumgebouw. Marginpar huurt circa 9.000 m˛. Het nieuwe gebouw zal optimaal toegerust zijn voor fijnmazige verwerking en zal worden aangesloten op de productstraat van Royal FloraHolland. De werkzaamheden starten nog dit jaar en naar verwachting zal Marginpar in Q4 2022 de nieuwe locatie in gebruik nemen.

Marginpar brengt als kweker en importeur al tientallen jaren zomerbloemen vanuit Afrika naar de marktplaats van Royal FloraHolland. Hun locatie ligt nu nog buiten het terrein van Royal FloraHolland aan de andere kant van de N201. Door de verhuizing naar Aalsmeer-Oost kan de samenwerking tussen Marginpar en Royal FloraHolland geďntensiveerd worden. Rob Koning, MD Marginpar: "We kiezen er bewust voor ons te verbinden aan de coöperatie omdat we ervan overtuigd zijn dat deze samenwerking zal resulteren in tevreden klanten."
 
Royal FloraHolland is blij met de komst van Marginpar naar Aalsmeer-Oost. David van Mechelen, CFO Royal FloraHolland: "We zijn er trots op Marginpar als eerste klant op Aalsmeer-Oost te mogen verwelkomen. Er is al sprake van een langdurige samenwerking. De verhuizing van Marginpar stelt ons in staat om de logistieke processen nog veel beter op elkaar af te stemmen, waardoor er over en weer efficiënter gewerkt kan worden. Dat is in ons beider belang."

De nieuwe huisvesting van Marginpar zal in opdracht van Royal FloraHolland gebouwd worden door Hercuton, één van de grote logistieke bouwers in Nederland. Het ontwerp van het gebouw is in nauwe samenwerking tussen Royal FloraHolland, Marginpar en Hercuton tot stand gekomen. Het is dan ook volledig toegerust op de huidige en toekomstige eisen op het gebied van logistieke processen, beheersing van de cool chain en op voldoende ruimte voor test- en kantoorfaciliteiten.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie