Luiten participeert in WHC

Luiten participeert in WHC

Luiten Greenhouses treedt met ingang van dit jaar toe tot World Horti Center. Zij verbinden zich voor drie jaar als participant aan het centrum, waar ze zichtbaar zijn met een stand op de beursvloer en via de digitale kanalen van het kennis- en innovatiecentrum.

Daarnaast zullen ze participeren in de vele (online) bijeenkomsten, evenementen en komen zij in contact met de internationale vakbezoekers van World Horti Center. Luiten Greenhouses versterkt met deze samenwerking haar internationale marketingdoelstellingen.

Luiten Greenhouses is een totaalleverancier voor turnkey projecten. Het bedrijf richt zich daarbij op agrarische ondernemers en tuincentra. Via een stand op de beursvloer en via de website van World Horti Center toont het bedrijf haar meerwaarde binnen de glastuinbouw aan internationale bezoekers.

"Luiten Greenhouses is trots om een plek in te mogen nemen binnen World Horti Center. Wij draaien al meer dan 30 jaar mee in deze branche en door ons te koppelen aan World Horti Center hopen we onze kennis en ervaring verder te kunnen bundelen met kwekers, investeerders en adviesbureaus. Daarnaast hopen wij ook op deze manier de jongeren nog enthousiaster te maken voor de mooie tuinbouwbranche en natuurlijk ons bedrijf!", aldus Nico Luiten, directeur Luiten Greenhouses.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie