Luister terug: KAS Live! over het Innovatiepact

21-06-2021    10:47   |    Goedemorgen

Vorige week kon je luisteren naar een speciale thema-uitzending van KAS Live! over het Innovatiepact van Greenport West-Holland. Programmaregisseur Woody Maijers vertelde over het hoe en waarom van het Innovatiepact en riep ondernemers bovendien op om actief aan te haken.

De Nederlandse glastuinbouw moet weer nummer één zijn op gebied van kennis en innovatie. Dat is het startpunt van het Innovatiepact van Greenport West-Holland. Tientallen ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en onderzoeksorganisaties zijn aangesloten bij het Innovatiepact. Samen werken ze aan het bereiken van doorbraken op verschillende onderwerpen. In de uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio kwamen naast Woody Maijers ook enkele gasten aan het woord over drie van die thema's: functionele biodiversiteit, human capital en voedselverspilling.

Heb je de uitzending gemist, maar wil je de gesprekken met Woody Maijers, Eveline Stilma (foto), Gerard van Oosten en Wendy van Vliet toch terugluisteren? Dat kan via deze link.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws