Luister terug: Horti XS

Luister terug: Horti XS

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Robert van der Lans, general manager van Horti XS te gast in de studio van Paprika Tasty Radio. Hij was daar in het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies.

Horti XS levert technische en projectmanagementoplossingen voor de glastuinbouw. De belangrijkste activiteiten van het bedrijf zijn het ontwerpen, leveren, installeren en exploiteren van turnkey kassencomplexen. In de uitzending op Paprika Tasty Radio vertelde Robert van der Lans over de activiteiten van het bedrijf en projecten in binnen- en buitenland.

Heb je de uitzending gemist? Je kunt deze straks terugluisteren op goedemorgen.podbean.com. Wil je live luisteren naar andere gasten en programma's op Paprika Tasty Radio? Ga dan naar www.paprikatastyradio.nl, gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert Paprika Tasty Radio in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie