LTO Noord organiseert webinar mentale fitheid

29-06-2020    10:09   |    Goedemorgen

Op dinsdagavond 7 juli organiseert LTO Noord het webinar Mentaal Fit & Gezond Boerenverstand over mentale fitheid. Dirk Bruins (voorzitter LTO Noord), Willemien Koning (voorzitter van de commissie Vrouw en Bedrijf) en agrarisch coach Paulien Hogenkamp zullen tijdens het webinar spreken over de mens achter de ondernemer en het omgaan met toenemende druk en regelgeving. Hoe blijf je mentaal gezond?

Praktische tips komen aan de orde maar er is ook veel ruimte voor vragen en praktijkcases vanuit de kijkers. Willemien Koning: “Er komt veel af op agrarische ondernemers en hun familie. Niet alleen op het gebied van extra regelgeving maar ook wat betreft denkbeelden in de maatschappij over de agrosector die vaak niet kloppen. Met dit webinar willen we de deelnemers praktische tips geven hoe ze daarmee om kunnen gaan en mentaal fit kunnen blijven. Verder spreken we over wat  je zelf kunt doen als je je zorgen maakt om de gezondheid van iemand anders.”

Dirk Bruins: “LTO Noord is er als organisatie ook voor leden die een zware tijd door maken. We bieden een luisterend oor en proberen het goede te doen. En we stimuleren onze leden om naar elkaar om te zien."

Voor ondernemers, familieleden en erfbetreders
Het webinar is voor alle agrarische ondernemers, man en vrouw, jong en ouder, lid en niet-lid, maar ook voor erfbetreders. Het initiatief voor het webinar komt van de commissie Vrouw & Bedrijf in samenwerking met  het programma ‘Mens achter de ondernemer’ van LTO Noord. Het webinar start op 7 juli om 20.00 uur en zal zo’n 30-40 minuten duren. Aanmelden kan via https://nieuwe-oogst.webinargeek.com/webinar-mentaalfit-gezondboerenverstand


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws