Logico zet in op plastic besparing

16-04-2019    08:32   |    Goedemorgen

Voor een duurzaam voortbestaan van de aarde is verandering nodig. Dat besef is bij Logico nu wel duidelijk. Hierdoor worden de orchideeën nu vervoerd in de ECO-doos en dit heeft geleid tot een besparing van 750 kilogram aan plastic.

Een beter milieu begint bij jezelf, daarom steekt Logico de handen uit de mouwen om het plastic-probleem tegen te gaan. Het inzetten van de ECO-doos is een goed begin om Logico als orchideeën-provider van A tot Z te gaan verduurzamen. 

Goede start 
De ECO-doos zorgt ervoor dat er geen gebruik meer wordt gemaakt van plastic fusten en hoezen. Het gebruik van de doos levert een besparing op van ongeveer 5kg plastic per volle Deense kar. 'Ik ben blij dat we door middel van de ECO-doos kunnen verduurzamen en hierdoor het plastic-probleem aanpakken', vertelt Melvin van der Zeijden, senior accountmanager van Logico. 'In gesprek met onze klanten zijn we op zoek naar duurzame oplossingen. Het is maatwerk, want voor iedere klant/keten is de oplossing anders. Wij zijn deze uitdaging aangegaan en hebben de eerste stap gezet naar een duurzame oplossing', vervolgt Van der Zeijden zijn verhaal. Naast de duurzame eigenschap is de ECO-doos ook vochtbestendig en bestaat de doos uit 100% gerecycled en FSC-gecertificeerd papier. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws