Lisianthus The Christmas Flower

Lisianthus The Christmas Flower

Lisianthus The Christmas Flower is een sensatie. Voor vijf toonaangevende floral designers was deze sprookjesachtig mooie bloem een bron van inspiratie om Lisianthus een ultieme kerstbeleving mee te geven. In een setting waarin het familiegevoel van de bekende Wham evergreen 'Last Christmas' de boventoon voerde hebben zij zichzelf creatief overtroffen. Dit uitte zich in een adembenemende collectie boeketten en schitterend bloemwerk. Hiermee laat Lisianthus opnieuw zien ook voor extra kleur in huis te zorgen tijdens de donkere dagen van december.

De vijf toonaangevende floral designers die deelnamen aan de make of van Lisianthus The Christmas Flower waren Ilona Oostenveld, Marloes Joore, Geertje Stienstra, Tiffany van Lenten en Richard Mos. Voor Lisianthus in een ultieme kerstbeleving is gebruik gemaakt van vijf actuele trendkleurenpaletten met tinten die variëren van traditioneel wit met goud tot gedurfde trendy tinten zoals donkerblauw, peach, geel en zelfs roze. Dit resulteerde in schitterende creaties variërend van megagroot tot klein en fijn, hangend en voor op tafel, met daarnaast een serie elegante kerstboeketten van sereen in wit met naturel tot kleurrijk met rood en roze. Inspiratievol zijn eveneens de bruidsboeketten voor de winterbruid en de tafelarrangementen op prachtig gedekte kersttafels. Meerdere stijlen zijn vertegenwoordigd, van romantisch tot klassiek, maar ook eigentijds, hip en trendy. Kortom, volop inspiratie voor alle doelgroepen en leeftijdsgroepen.

Jaarrond
Lisianthus is van oorsprong een zomerbloem. Echter, de ontwikkelingen staan niet stil en in de veredeling zijn de afgelopen jaren enorme sprongen gemaakt. Zo wordt Lisianthus vandaag de dag in een excellente kwaliteit jaarrond geproduceerd. In de bloemvormen kwam meer variatie en dit gaat van enkel naar dubbel en gefranjerd. Het kleurenpalet is breed en vrijwel alle kleuren zijn vertegenwoordigd. Maar ook de houdbaarheid is top. Allemaal ingrediënten die uitnodigden wederom flink uit te pakken en te laten zien dat de decoratieve waarde van Lisianthus ook heel goed samengaat met kerst!

De mooiste inspiratiebeelden van Lisianthus The Christmas Flower zijn samengebracht in een schitterend Lisianthus Magazine dat u niet mag missen. Op 3-4-5 november is dit unieke magazine gratis is af te halen in de stands van Lisianthus en Sakata Ornamentals tijdens de Flower Bazar in FloriWorld Aalsmeer.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie