Lijn mini-groentenplantjes voor thuiskweek

01-11-2012    10:20

Plantenkwekerij Van der Lugt brengt Snacker Funfoods op de markt. Dit zijn duurzaam geteelde planten met mini-groenten: tomaat, komkommer, sla en paprika. De consument kan de Snacker zelf kweken, oogsten en natuurlijk ook eten.

Plantenkwekerij Van der Lugt positioneert Snacker Funfoods als een heerlijk, zelfgekweekt, vers ingrediënt voor velerlei gerechten, als een leuke, leerzame manier om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met groenten, maar vooral als gezonde snack. Het concept is gebaseerd op de toenemende behoefte aan het eten van duurzaam geteelde en verse, gezonde groenten en het snel stijgende aantal mensen dat te kampen heeft met overgewicht. Van der Lugt speelt hierop in door consumenten te vertellen dat snacken vanaf nu ook heel gezond, lekker en gezellig kan zijn.

One-stop-shop effect
Het Snacker Funfoods assortiment kan direct in de winkel worden geplaatst, wat de kans op cross-selling en up-selling vergroot. Consumenten kunnen in één oogopslag een complete, gezonde, zelfgekweekte maaltijd samenstellen. Dit one-stop-shop effect in combinatie met de frisse, eigentijdse uitstraling van de diverse uitingen, zoals etiketten, de informatieve themawebsite www.snacker.nl, de assortimentsbrochure en de uitgebreide pr-campagne, waarin het begrip ‘fun’ nog eens extra kracht wordt bijgezet, maakt Snacker tot een aantrekkelijk, actueel en consumentvriendelijk product.

Hele voorjaar verkrijgbaar
De planten zijn verkrijgbaar tot en met week 24 en worden geleverd in diverse potmaten en hoogtes. Het Snacker assortiment is niet alleen per product verkrijgbaar, maar ook als goedgevulde, gezonde mixkar.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Fatsia Friday

Het is niet alleen Goede Vrijdag vandaag, maar ook Fatsia Friday. Tenminste, als het aan JK Plant uit Honselersdijk ligt.