Leren van andere innovatienetwerken

22-06-2021    09:13   |    Goedemorgen

Hoe versterken we als samenwerkend netwerk het innovatie-ecosysteem van het Innovatiepact en van Greenport West-Holland? Wat kunnen we leren van andere innovatienetwerken, zoals Brainport in Eindhoven? Daarover vindt op 30 juni a.s. van 10.00 - 11.30 uur een inspirerende online workshop plaats met onder meer een presentatie door professor Isabelle Reymen van de TU/e.

Reymen is gespecialiseerd in ecosystemen en samenwerking in complexe innovatievraagstukken. Daarnaast geven Elke den Ouden en Rianne Valkenburg (Lighthouse TU/e) een presentatie over de eerste inzichten uit het onderzoek naar het functioneren van het Greenport West-Holland Innovatie Ecosysteem en wat er verbeterd zou kunnen worden om de ambities te realiseren.

Na deze presentaties is er ruimte om actief mee te denken hoe we het ecosysteem van Greenport West-Holland en Innovatiepact kunnen versterken. Je kunt deelnemen door je vooraf aan te melden via deze link. Je krijgt dan tijdig de juiste link toegestuurd om online deel te nemen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws