LEGO stapt in bloemen

LEGO stapt in bloemen

Voor wie eens een ander soort boeket wil geven, is het LEGO Bloemenboeket wellicht een interessante optie. "Of je deze bouwbare bos bloemen nu aan een dierbare geeft of zelf op zoek bent naar je volgende creatieve project: ontsnap even aan de dagelijkse beslommeringen en maak iets moois", aldus het bedrijf in bouwstenen.

"Als het af is, geeft dit indrukwekkende boeket elke ruimte een vleugje kleur en gezelligheid. Dankzij de verstelbare stengels kun je het boeket gemakkelijk aanpassen aan verschillende vazen."

Schik bloemen als een echte professional
Elk detail van het boeket is gemaakt van LEGO-onderdelen die je kunt aanpassen voor een uniek resultaat. De meeste bloemen hebben bloemblaadjes die je kunt verstellen, zodat je op een leuke manier allerlei verschillende boeketten kunt maken. Haal de stengels uit elkaar en combineer ze om de hoogte en vorm van de bloemen aan te passen. Deze set maakt deel uit van de LEGO Botanische Collectie voor volwassenen en bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardig kunststof dat is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet.

Erg leuk, vinden wij op de redactie. Je kunt het LEGO-boeket hier bestellen. Al blijft onze voorkeur natuurlijk wel uitgaan naar een écht boeket.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie