Laatste posities voor onze Themaweek HortiContact

15-01-2019    08:00   |    Goedemorgen

Als je op HortiContact staat met een stand, wil je dat optimaal promoten. Dat kan tijdens de Themaweek HortiContact op Goedemorgen.

Regelmatig hebben we een Themaweek op Goedemorgen, waarin we een week lang een bepaald segment van de sector uitlichten op alle gewassites en de nieuwsbrief. De Themaweek HortiContact zal in het teken staan van de bedrijven die een stand hebben tijdens de beurs in Gorinchem.

Van 4 februari tot en met 21 februari vindt de Themaweek HortiContact plaats, dus twee weken lang. Als bedrijf kun je meedoen met acht banners en één persbericht op Goedemorgen. Tijdens de beurs maken we een video-impressie en interviewen we je kort op je stand, die we plaatsen op Goedemorgen en TuinbouwTV.nl. Daarna kun je de video ook zelf inzetten.

Kortom, maximale exposure rondom HortiContact. We hebben vijfentwintig plekken beschikbaar voor bedrijven en er zijn er nog maar enkelen over. Reageer dus snel!

Meer informatie bij Kim IJzendoorn via kim@spam-protecttuinbouwcommunicatie.nl of 06-28501017.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...