Kom in de Kas 2020 open voor handelsbedrijven

16-09-2019    10:33   |    VGB

In 2020 vindt Kom in de Kas plaats op 4 en 5 april in circa 24 regio’s verspreid over Nederland. De organisatie is op zoek naar handelsbedrijven, in de buurt van de deelnemende glastuinbouwgebieden die hun bedrijf willen openstellen.

Het is ook mogelijk om met een stand bij een deelnemend bedrijf te gaan staan. Dit gaat in overleg met het betreffende regiocomité. Ook in 2020 worden door middel van werkpleinen openstaande vacatures in de glastuinbouwsector onder de aandacht gebracht. Dit biedt voor handelsbedrijven ook de mogelijkheid om vacatures te presenteren.

Het doel van Kom in de Kas is de Nederlandse glastuinbouwsector te presenteren als een toekomstgerichte en professionele sector, die op een verantwoorde wijze onderneemt. Een sector die van belang is voor de maatschappij en waar toekomst is voor mensen om in te werken.

De organisatie Kom in de Kas wil graag de hele keten laten zien. Dus niet alleen hoe de producten worden gekweekt, maar ook het traject wat er aan voor afgaat voordat er een nieuw plantje in de kas groeit. En ook welke weg het product aflegt nadat het geoogst of afleverklaar gemaakt is. Hoe leuk is het om naast een teeltbedrijf ook een groothandelsbedrijf te kunnen bezoeken en te zien welke logistieke processen er allemaal plaats vinden. Of een kijkje te nemen in de dealingroom.

Bedrijven die interesse hebben om aan Kom in de Kas mee te doen kunnen contact opnemen met de landelijk coördinator van Kom in de Kas, Sandra van Tol. Dit kan door een mail te sturen naar info@spam-protectkomindekas.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws