Koen Pack verheugt zich op duurzaam 2019

17-12-2018    13:55   |    Goedemorgen

In het afgelopen jaar heeft Koen Pack fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van minder milieubelastende verpakkingen voor bloemen en planten. De collecties zijn uitgebreid met Environmental Friendly producten en Koen Pack heeft meer duurzame materialen geïntroduceerd.

Zo zijn hoezen geïntroduceerd van biologisch afbreekbare plastics (PLA) en hoezen en potcovers van biologisch afbreekbaar Hydropapier. Binnen Koen Pack houdt een projectgroep Milieu zich bezig met alles wat te maken heeft met het scheiden van afval, recycling, de ontwikkeling van duurzame producten, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, circulaire economie en voorlichting aan de klanten. 

Duurzame verpakkingen
Op de IPM Essen (22-25 jan. 2019) toont Koen Pack haar duurzame collectie en geeft aan de hand van producten en materialen uitleg en advies. Door de juiste en gepersonaliseerde voorlichting over het gebruik van verpakkingen voor de bloemen- en plantenindustrie, streeft Koen Pack er ook in 2019 weer naar om samen met haar klanten verder te verduurzamen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...