Koen Pack verheugt zich op duurzaam 2019

17-12-2018    13:55   |    Goedemorgen

In het afgelopen jaar heeft Koen Pack fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van minder milieubelastende verpakkingen voor bloemen en planten. De collecties zijn uitgebreid met Environmental Friendly producten en Koen Pack heeft meer duurzame materialen geïntroduceerd.

Zo zijn hoezen geïntroduceerd van biologisch afbreekbare plastics (PLA) en hoezen en potcovers van biologisch afbreekbaar Hydropapier. Binnen Koen Pack houdt een projectgroep Milieu zich bezig met alles wat te maken heeft met het scheiden van afval, recycling, de ontwikkeling van duurzame producten, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, circulaire economie en voorlichting aan de klanten. 

Duurzame verpakkingen
Op de IPM Essen (22-25 jan. 2019) toont Koen Pack haar duurzame collectie en geeft aan de hand van producten en materialen uitleg en advies. Door de juiste en gepersonaliseerde voorlichting over het gebruik van verpakkingen voor de bloemen- en plantenindustrie, streeft Koen Pack er ook in 2019 weer naar om samen met haar klanten verder te verduurzamen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Studiereis naar Nieuw Zeeland

Zin om tuinbouwinspiratie op te doen in Nieuw Zeeland? Bij voldoende belangstelling wil HortiServices een studiereis organiseren naar dit...