Koen Pack verheugt zich op duurzaam 2019

17-12-2018    13:55   |    Goedemorgen

In het afgelopen jaar heeft Koen Pack fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van minder milieubelastende verpakkingen voor bloemen en planten. De collecties zijn uitgebreid met Environmental Friendly producten en Koen Pack heeft meer duurzame materialen geïntroduceerd.

Zo zijn hoezen geïntroduceerd van biologisch afbreekbare plastics (PLA) en hoezen en potcovers van biologisch afbreekbaar Hydropapier. Binnen Koen Pack houdt een projectgroep Milieu zich bezig met alles wat te maken heeft met het scheiden van afval, recycling, de ontwikkeling van duurzame producten, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, circulaire economie en voorlichting aan de klanten. 

Duurzame verpakkingen
Op de IPM Essen (22-25 jan. 2019) toont Koen Pack haar duurzame collectie en geeft aan de hand van producten en materialen uitleg en advies. Door de juiste en gepersonaliseerde voorlichting over het gebruik van verpakkingen voor de bloemen- en plantenindustrie, streeft Koen Pack er ook in 2019 weer naar om samen met haar klanten verder te verduurzamen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Digitaal loket kringlooplandbouw

Minister Schouten heeft een digitaal loket geopend 'Doe mee met de omslag naar kringlooplandbouw'. Telers, boeren, vissers en andere...

LinkedIn: IJsjes scheppen

Terwijl buiten Koning Winter heerst, maakt Decorum er binnen een zomers feestje van met ijsjes op de IPM.

Tien jaar PlantgezondheidEvent

Plantweerbaarheid, gewasbescherming, biologische bestrijding, weerbare teeltsystemen: het zijn de onderwerpen die de afgelopen tien jaar...