KG: Kennis en ervaring optimaal benut

08-02-2019    09:09   |    Goedemorgen

KG Greenhouses en KG Systems werken nauw met elkaar samen, zodat de kennis en ervaring optimaal benut worden.

Met ruim 45 jaar ervaring heeft KG Greenhouses in meer dan 35 landen tuinbouwprojecten gerealiseerd. De kracht van KG zit hem in de mentaliteit van het bedrijf en in het team van eigen hortispecialisten. De specifieke situatie van elke tuinbouwondernemer is voor KG Greenhouses het uitgangspunt voor het ontwerp van elk turn-key project. Van planning tot realisatie, van oplevering tot teeltbegeleiding, KG Greenhouses is de betrouwbare Nederlandse tuinbouwspecialist. 

Transportsystemen

Het bedrijf KG Systems is reeds 20 jaar actief op het gebied van kweektafels, kweektafelsystemen en interne transportsystemen. Dit is ontstaan uit het bedrijf KG Greenhouses (voorheen Kees Greeve Tuinbouwprojecten). De kracht van KG Systems ligt met name bij de kweektafels, kweektafelsystemen en interne transportsystemen. Of het nu gaat om compleet geautomatiseerde projecten, semiautomatische of handmatige systemen. Alle systemen, van klein tot groot, kunnen rekenen op een persoonlijke benadering en een sterk advies. Met alle kennis onder één dak wordt alles in eigen beheer ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. 
SV.CO is een van de tevreden gebruikers van het systeem: ‘Met het nieuwe logistieke systeem van KG, zijn we snel, flexibel en voorzien van de nieuwste techniek van topkwaliteit.’ 


HortiContact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bezoek KG tijdens de Horticontact op 19, 20 en 21 februari, stand D102 – of neem alvast een kijkje op de websites: 

www.kggreenhouses.nlen www.kgsystems.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Jubileum

Moor Filtertechniek viert feest. Op Twitter laat het bedrijf weten dat collega Ewelina 12,5 jaar in dienst is!...