Jungle Talks to... Oekraïne

27-10-2020    09:43   |    Goedemorgen

Sinds 1 oktober is de radioshow ‘Jungle Talks to...’ weer te horen op Paprika Tasty Radio en worden op tweewekelijkse basis de ontwikkelingen in de agrisector in verschillende landen besproken. Na Kenia en Italië is komende donderdag Oekraïne aan de beurt.

Op 29 oktober, van 16.00 -17.30 gaat presentator Ed Smit in gesprek met voormalig Landbouwraad in Oekraïne, Carolien Spaans. Zij zal in vogelvlucht een overzicht geven van de ontwikkelingen en kansen in de land- en tuinbouw in het land. Vervolgens praat hij met John Elstgeest van Flower Circus verder over de sierteeltsector en met Dirk Aleven van Food Ventures over de trends en kansen op het gebied van groenteproductie. Tot slot zal Kees Huizinga van Kischenzi toelichten hoe de huidige situatie in de landbouw in het land eruit ziet.

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio hebben allebei als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie en entertainment. Dit najaar maken we wederom samen een tuinbouwradioprogramma dat over grenzen heen kijkt en stapt en zullen Nederlanders in het buitenland de trends en ontwikkelingen in de tuinbouw delen met de luisteraars.

Behalve Paprika Tasty Radio, ondersteunt RVO deze serie en geeft de Nederlandse Landbouwraad ter plekke een overzicht van de tuinbouwsector in zijn of haar werkgebied.

Wil je meeluisteren? Schakel dan op 29 oktober vanaf 16.00 uur in via www.paprikatastyradio.nl of download de gratis mobiele app via deze website. De uitzending wordt de week erna herhaald en alle reeds uitgezonden programma’s vind je ook terug op goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws