Jungle Talks terug op Paprika Tasty Radio

22-09-2020    10:06   |    Goedemorgen

Vanaf 1 oktober a.s is Jungle Talks weer te horen op Paprika Tasty Radio. Ed Smit presenteert vanaf die datum op tweewekelijkse basis het live programma ‘Jungle Talks to ....’ en er wordt afgetrapt met Kenia.

In het voorjaar van 2020 besprak Jungle Talks op Paprika Tasty Radio iedere donderdag met Nederlanders actief in het buitenland de kansen in de tuinbouw. Vanaf 1 oktober krijgt deze radioshow een vervolg en op tweewekelijkse basis worden weer de ontwikkelingen in een aantal landen besproken. Dit najaar staan onder meer Kenia, Oekraïne, Brazilië, Italië en China centraal.

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio hebben allebei als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie en entertainment. Jungle Talks doet dat door alweer 6 jaar tuinbouw webinars te organiseren. Paprika door radio te maken. Vanaf 1 oktober maken we wederom samen een tuinbouwradioprogramma dat over grenzen heen kijkt en stapt en zullen Nederlanders in dat land vertellen en discussieren over de tuinbouw in hun land.

Behalve Paprika Tasty Radio, ondersteunt RVO deze serie en geeft de Nederlandse Landbouwraad een overzicht van de tuinbouwsector in zijn of haar werkgebied. Op 1 oktober, van 16.00 -17.30 uur start het programma in Kenia met Ingrid Korving, Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade, Judith Zuurbier, director Van Kleef Roses, Geert Rooijakkers, Managing Director van Africalla en Jeroen van der Hulst van Flowerwatch. Ed Smit van Jungle Talks presenteert het programma vanuit Costa Rica.

Je kun het programma beluisteren via www.paprikatastyradio.nl, maar je kunt je kunt ook inloggen via deze link. Je kunt dan meekijken op je telefoon of laptop en je kunt dan ook via de chat direct vragen stellen aan de gasten. Jouw vragen kunnen dus tijdens de uitzending nog aan bod komen.  

Tot 1 oktober om 16.00 op Paprika Tasty Radio! Elke live uitzending zal de week erna worden herhaald.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Havecon

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - In het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies was...

Luister terug: TST

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Wil Bakker van Totaal Service Tuinbouw (TST) te gast in de...