Brinkman verkoopt Clamarin exclusief

19-11-2014    10:26

Royal Brinkman en Chemitec hebben afgelopen week hun samenwerking bekrachtigd op het gebied van hygiëne en desinfectie. Met deze samenwerkingsovereenkomst heeft Royal Brinkman het exclusieve recht om het product Clarmarin 150 wereldwijd binnen de glastuinbouw te verkopen.

De toenemende wet- en regelgeving op het gebied van chemische gewasbescherming en biociden was aanleiding voor Royal Brinkman om samenwerkingsverbanden aan te gaan met producenten die milieuvriendelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan en hierbij innovatieve producten ontwikkelen.

Zo’n innovatief product is Clarmarin 150. Clarmarin 150 bestaat uit een formule op basis van gestabiliseerde waterstofperoxide en natuurlijke additieven en verwijdert biofilm. In slechts één behandeling is het mogelijk om zowel te reinigen als te desinfecteren. Clarmarin 150 wordt met succes toegepast in beregeningswater, spuitwater en proceswater. Naast de efficiëntie in de vorm van tijdbesparing is het product volledig biologisch afbreekbaar. Royal Brinkman en Chemitec zullen elkaar versterken en aanvullen op het gebied van nieuwe, milieuvriendelijke oplossingen voor de glastuinbouw.

Foto: Vlnr. Ton van Mil, Henry Janssen en Maartje Jung van Royal Brinkman en René de Jong van Chemitec.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Horti workout

Afgelopen week in de BoereGoed Buurtkas: een echte, ongeëvenaarde evening workout met Kim Helderman and...