IPM Essen 2021 geannuleerd

IPM Essen 2021 geannuleerd

De IPM Essen, die gepland stond voor 26 tot 29 januari 2021, gaat niet door. Vanwege de coronasituatie en de wereldwijde reisbeperkingen als gevolg daarvan, kan de organisatie niet garanderen dat er voldoende exposanten en bezoekers naar de beurs kunnen komen. De volgende IPM Essen vindt daarom plaats van 25 tot en met 28 januari 2022.

Oliver P. Kuhrt, algemeen directeur van Messe Essen: "Het is onze verantwoordelijkheid om exposanten in staat te stellen hun beursdeelname goed voor te bereiden en te plannen. Omdat veel bezoekers uit het buitenland komen en de huidige reisvoorwaarden voor veel onzekerheid zorgen, is dat echter niet mogelijk. We hebben daarom besloten om het evenement te annuleren voordat de fase van de standplanning voor deelnemers begint."

Eva Kähler Theuerkauf, voorzitter van de Noordrijn-Westfalen Tuinbouwvereniging, noemt de annulering van IPM Essen triest voor de sector, maar vindt het ook een verantwoord signaal die past bij de huidige tijd.

Hoewel de IPM Essen van 2021 niet op de gebruikelijke wijze kan plaatsvinden, zal op de geplande datum een bijeenkomst tussen besluitvormers en politieke vertegenwoordigers worden georganiseerd om van gedachten te wisselen over onderwerpen die de tuinbouw aangaan. Via een digitaal event zal bovendien een beeld worden geschetst van de actuele ontwikkelingen binnen de Duitse en internationale tuinbouwsector. Meer informatie hierover zal worden gepubliceerd op www.ipm-essen.de.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie