Laatste kans deelname groeilicht-enquête!

06-12-2019    09:54   |    Goedemorgen

Er kan nog tot en met morgen worden deelgenomen aan het online groeilichtonderzoek, dat wordt uitgevoerd door Goedemorgen in samenwerking met Hortilux. Deelnemers maken kans op het boek 'Plant Empowerment: the basic principles', maar ontvangen ook de geanonimiseerde resultaten van het onderzoek.

Klik hier voor deelname!

Belichting is onmisbaar voor de groei van een gewas en heeft invloed op bijna alle teeltfacetten. Maar met welke uitdagingen hebben telers te maken bij de inzet van groeilicht? Om het antwoord op die vraag te krijgen, heeft Goedemorgen in samenwerking met Hortilux een enquête opgesteld.

We zijn benieuwd in welke mate de inzet van groeilicht aansluit bij jouw doelstellingen als teler. Dit is ook interessant als je geen gebruik maakt van een groeilichtinstallatie. Daarom vragen wij je een korte enquête in te vullen.

De eerste vijftien respondenten ontvangen het boek 'Plant Empowerment: the basic principles', ter waarde van € 125,- gratis thuis per post. Daarnaast belonen we ook de vijf respondenten die de meest interessante inzichten bieden met een exemplaar van het boek. Alle deelnemers ontvangen bovendien na afloop van het onderzoek de onderzoeksresultaten.

Deelnemen?
Wil je ook deelnemen aan het groeilicht-onderzoek, kans maken op het Plant Empowerment-boek én inzicht krijgen in de toepassing van groeilicht door collega's uit de sector? Dat kan nog tot en met zaterdag 7 december a.s.

Klik hier voor deelname!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws