Perfect Plant Deal overgenomen door Victus

06-04-2021    09:49   |    Goedemorgen

Victus Participations, het investeringsfonds gespecialiseerd in de Food & Agri sector, investeert in Perfect Plant Deal, samen met de oprichters en management. Perfect Plant Deal is een online aanbieder van bomen en planten die internationaal is uitgegroeid tot een referentie in de sector. Vanuit haar distributiecentrum in Nederland worden dagelijks meer dan 10.000 pakketjes naar consumenten in Europa verstuurd.

Perfect Plant Deal, gevestigd te Bleiswijk (Nederland), biedt e-commerce partijen fulfilment oplossingen voor de online verkoop van bomen en planten. In haar moderne distributiecentrum worden jaarlijks ruim 2 miljoen verse planten vanuit een breed netwerk van kwekers aangeleverd, gecontroleerd op kwaliteit en, middels speciaal ontworpen verpakkingen, rechtstreeks verzonden naar consumenten in 14 Europese landen.
Oprichters Franck van Dijk (34) & Enya van Dijk-Bergman (31): “Wij zijn beiden opgegroeid tussen de planten en weten ons met Perfect Plant Deal al jaren te onderscheiden. Vooral door hechte relaties en nauwe samenwerkingen op te bouwen met zowel de kwekers als onze trouwe klanten, een uitermate efficiënt verwerkingsproces om het brede assortiment in grote volumes neer te zetten, en de aanwezigheid van veel commerciële kennis van de gehele (online) keten heeft Perfect Plant Deal zijn marktpositie jaar op jaar weten te vergroten en verstevigen. Met Victus als partner hebben we de mogelijkheid om de volgende grote groeistappen te maken en hiermee nog meer waarde toe te voegen voor onze klanten en kwekers.”

Guus Overdijkink, Victus Participations: “De online verkoop van planten groeit snel en Perfect Plant Deal bewijst voortdurend goed ingericht te zijn om deze groei in te vullen als Europese specialist in de complexe e- fulfilment van planten. Victus zal, in samenwerking met de oprichters en management, Perfect Plant Deal ondersteunen om ook in de toekomst een snelle groei mogelijk te maken. Met de komst van Arjan Heemskerk als COO, is meteen een eerste stap gezet. Wij kijken uit naar de samenwerking met Franck, Enya en Arjan. Deze investering sluit aan bij de ambitie van Victus om in onderscheidende en ambitieuze bedrijven in de Food & Agri sector te investeren.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws