Inspiratie, entertainment en kijkje in de toekomst

14-11-2019    10:39   |    Goedemorgen

Tijdens de inmiddels bekende GTC Days, van 3 tot en met 8 november, was de belangstelling voor bijzondere bloemen en planten groot. De veelal internationale vakspecialisten konden hun hart ophalen in het Waterdrinker Green Trade Center waar bijzondere Novelties & Specialties en opvallende Future Plants de boventoon voerden.

Natuurlijk was ook de rest van het GTC gevuld met prachtige handel. Dat klanten speciaal deze week richting het GTC waren getrokken was te merken aan de velen volle karren die het GTC verlieten.

Future Plants en Novelties & Specialties
GTC specialist Fons Bon gaf bezoekers een kijkje in de toekomst. Hij vertelde alles over Future Plants: bijzondere planten die nog niet op de markt zijn, zoals de Alocasia zebrina black en de Philodendron verrucosum lincensi. Bezoekers konden de eerste blikken werpen op deze nieuwe planten, die in 2020 exclusief bij Waterdrinker worden gelanceerd als Novelty & Specialty. Een echte aandachtstrekker was de stoere Mangave, tentoongesteld door GTC specialist Ed Mol. De Mangave is een kruising tussen de Agave en de Manfreda. Deze plant heeft het beste van beide werelden: de krachtige vorm van de Agave en de unieke, kleurrijke bladprint van de Manfreda.  

Meet & Greets met specialisten
Het succes van de GTC Days was mede te danken aan de grote bijdrage van kwekers en partners Dobbeflowers en Dillewijn Zwapak. Zij boden niet alleen een prachtig assortiment aan, maar zorgden daarnaast voor een constante aanvoer van producten én vermaak. Zo waren er Meet & Greets met specialisten, inspiratievolle presentaties en een fantastische show rondom de campagne voor de snij-Amaryllis ‘Hello it’s me’ door Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer.

Inspiratie & entertainment
Er hing een gezellige, ontspannen sfeer tijdens de GTC Days. Het prachtige aanbod en de kwekerspresentaties waren een bron van inspiratie voor bezoekers. Bovendien was er allerlei entertainment. De zingende bloem, de levende plant en de ‘Meisjes van het Compliment’ zorgden voor een feestelijke sfeer. In de koude kas werd iedereen lekker warm gehouden met warme chocomelk en koekjes. Een extra service, dat veel bezoekers inspireerde om ook in de eigen winkel door te voeren. Tenslotte was er natuurlijk weer het prijzenrad. Zo gingen veel bezoekers niet alleen met een grote glimlach en mooie aankopen, maar ook met een verrassende prijs naar huis.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

De Horti 20 aller tijden

Tijdens de Dag van de Tuinbouw kon je gisteren ook naar de 'Horti 20 aller tijden' luisteren, een lijst met...

Winnen met Oreon

Vanochtend kon je tussen 10 en 12 luisteren naar de tweede uitzending van LED’S. GO. LIVE. with Oreon op...