Innovaties in digitale kaart gebracht

10-12-2018    10:00   |    Goedemorgen

De innovaties in de glastuinbouw zijn letterlijk en figuurlijk in kaart gebracht. Op www.westlandhortibusiness.comzijn interactieve kaarten te zien met innovaties en oplossingen op het gebied van water, energie en robotica en data.

Deze laatste twee kaarten werden tijdens het Westland Event gelanceerd. Wethouder Zwinkels lichtte toe: De innovatiekracht in onze sector en de ontwikkelingen die daarbij horen, mogen gezien worden. Met deze kaart hebben innovaties gebundeld en bieden we een overzicht van wat er is.’ Ondernemers kunnen zich door deze kaarten laten inspireren.

De kaarten zijn ontwikkeld door Gemeente Westland samen met InnovationQuarter. Op de drie kaarten is een glastuinbouwbedrijf en de omgeving te zien, waarop verschillende innovaties zijn ingetekend. Door hierop te klikken, krijg je meer informatie te zien. Ook wordt vermeld welke bedrijven betrokken zijn bij de ontwikkeling en waar de innovaties al in gebruik zijn. De bedoeling is om die informatie verder aan te vullen. 

Foto: Rolf van Koppen Fotografie


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...