Innovaties in digitale kaart gebracht

10-12-2018    10:00   |    Goedemorgen

De innovaties in de glastuinbouw zijn letterlijk en figuurlijk in kaart gebracht. Op www.westlandhortibusiness.comzijn interactieve kaarten te zien met innovaties en oplossingen op het gebied van water, energie en robotica en data.

Deze laatste twee kaarten werden tijdens het Westland Event gelanceerd. Wethouder Zwinkels lichtte toe: De innovatiekracht in onze sector en de ontwikkelingen die daarbij horen, mogen gezien worden. Met deze kaart hebben innovaties gebundeld en bieden we een overzicht van wat er is.’ Ondernemers kunnen zich door deze kaarten laten inspireren.

De kaarten zijn ontwikkeld door Gemeente Westland samen met InnovationQuarter. Op de drie kaarten is een glastuinbouwbedrijf en de omgeving te zien, waarop verschillende innovaties zijn ingetekend. Door hierop te klikken, krijg je meer informatie te zien. Ook wordt vermeld welke bedrijven betrokken zijn bij de ontwikkeling en waar de innovaties al in gebruik zijn. De bedoeling is om die informatie verder aan te vullen. 

Foto: Rolf van Koppen Fotografie


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Studiereis naar Nieuw Zeeland

Zin om tuinbouwinspiratie op te doen in Nieuw Zeeland? Bij voldoende belangstelling wil HortiServices een studiereis organiseren naar dit...