HouwenPlant introduceert nieuwe potanthurium

HouwenPlant introduceert nieuwe potanthurium

HouwenPlant uit Hoek van Holland introduceert deze week Esudo, een nieuwe grootbloemig rode potanthurium. Esudo is een gewenste aanvulling op het huidige assortiment van HouwenPlant. Zowel op het gebied van kleur als toepassing.

De sprekende rode kleur van de bloemen - die in grote aantallen goed verdeeld over de potanthurium aanwezig zijn - geven Esudo een verleidelijk uiterlijk. De raseigenschappen van Esudo scoren goed op het gebied van kleurvastheid, kou tolerantie van 7°C in de transportfase en bladkwaliteit. Zowel uiterlijk als innerlijk is Esudo dus een garantie voor langdurig genieten en kan er oprecht gesproken worden van een uitblinker in zijn klasse.

Beschikbaarheid
HouwenPlant kweekt Esudo in potmaat 12 cm. Deze week maakt de handel kennis met Esudo middels een anthuriumarrangement en leuke gadget welke in samenwerking met Anthura zijn ontwikkelt. Per direct is Esudo in potmaat 12 cm in beperkte aantallen beschikbaar.

Familiebedrijf HouwenPlant is Europees marktleider in potanthuriums. Daarnaast kweekt zij jaarrond de volgende producten: Miliiana (Euphorbia Milli), Heliconia en Phalaenopsis 6 cm. Vanuit de sterke overtuiging en uitvoering van product- en marktsegmentaties worden tuincentra, bouwmarkten, groothandel, bloemisten en supermarkten conform hun wensen beleverd. Dit met de (kwaliteits)merken: Hand-picked, Diamond, Success, Nature en Couture. Met een uitgebreid toegevoegde waarde programma ontzorgt HouwenPlant haar klanten ook op deze wijze thematisch en jaarrond.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie