HortiContact goed bezocht op dag 2

21-02-2019    10:08   |    Goedemorgen

Het was een drukke dag op HortiContact op de tweede dag. Veel drukker dan de eerste, dus dat deed een hoop standhouders goed.

Op woensdag werden de bezoekers bij binnenkomst eerst naar de eerste verdieping geleid, waar het Fossielvrij Plaza, de Soft Fruit Experience en het HortiHeroes Start-Up Plein zich bevinden. De standhouders daar waren erg enthousiast over de toeloop op de tweede dag van HortiContact.

Zelf liepen we rond met een filmploeg, waarbij presentator Rob Veenman met Glenn en Kim diverse stands bezocht voor een speciale beursversie van ons format Tuinen Bij.... Matthijs nam met Sandra ook nog een podcast op in het bezoekersrestaurant met standhouders van de HortiPackaging Route en de Soft Fruit Experience.

Verder was het weer gezelligheid als vanouds, met een hoop oude bekenden en nieuwe vrienden. Zoals we het graag zien! Vandaag zijn Doriene, Jolanda en Aad namens Goedemorgen op de beurs. Je mag ze altijd aanspreken voor een praatje! Bij de Soft Fruit Experience, het HortiHeroes Start-Up Plein en het FossielVrij Plaza zijn de hele dag weer interessante presentaties te volgen. Het programma lees je hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Ctgb: twee middelen toegelaten

Het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden beoordeelde onlangs drie gewasbeschermingsmiddelen op basis van een...