Hoe kun je 3 procent meer licht in de kas krijgen?

16-02-2018    09:29   |    Goedemorgen

Paul van Gils, accountmanager van Mardenkro, zal tijdens HortiContact dagelijks een presentatie geven over hoe het product AntiReflect voor meer licht in de kas zorgt.

"AntiReflect is de oplossing om in bestaande kassen de lichttransmissie te verhogen. In 2016 werd het product voor het eerst gepresenteerd tijdens de Greentech in Amsterdam. Dit jaar is de verkoop van AntiReflect verhoogd van 50 hectare naar 200 hectare", zo laat Mardenkro weten.

Paul van Gils: “Tijdens de presentatie gaan we dieper in op hoe de tuinder meer licht in de bestaande kas kan krijgen. In de praktijk hebben we in 2017 gezien dat de gemiddelde lichtwinst met AntiReflect 3 procent is.”

Iedereen die benieuwd is naar de werking van AntiReflect, wordt uitgenodigd om de presentatie op HortiContact bij te wonen of kom langs in de stand van Mardenkro. De informatiesessies vinden op 20, 21 en 22 februari plaats om 16.00 uur in vergaderzaal 2, naast restaurant 1.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hints hints hints

Volop nieuwe ontwikkelingen bij TuinbouwCommunicatie. In deze foto zie je sowieso twee hints voor wat je de komende tijd van ons kunt...