Het perfecte plaatje!

Het perfecte plaatje!

Voor de combinatie van wit met groene nerven zijn er voor een snijanthurium verrassende verwerkingsmogelijkheden te bedenken. De nieuwe snijanthurium Extase heeft een frisse wit-groene kleurencombinatie die balans brengt in ieder arrangement of boeket. Dat maakt deze nieuwste aanwinst in het assortiment zo aantrekkelijk, aldus Anthura.

De kolfkleur is eveneens wit met groen en versterkt het frisse gevoel. De gemiddelde grootte van de bloem is met ruim 15 cm wat groter dan het gemiddelde snijanthurium bloemformaat. In de winter kunnen de oren wat meer groenverkleuring geven, die helemaal past in de tijd van het jaar en daarom een toevoeging is aan de sierwaarde van de bloem.

Steellengte
De houdbaarheid van de bloemen is met een getest vaasleven van 40 dagen uitstekend te noemen. Daarnaast is Extase zeer geschikt voor de productie van bloemstelen met een steellengte van 75 tot 80 cm. "Een eigenschap waar een bloemist enthousiast van wordt. Kortom, Extase levert het perfecte plaatje op voor zowel teler, handel en bloemist!"

Bouman Anthuriums
Bouman Anthuriums, onderdeel van Anthogether, heeft vanaf heden Extase beschikbaar in de webshop. Vooralsnog is deze bloem niet beschikbaar via de klok. "De afgelopen weken is Extase gepresenteerd bij in- en verkopers. Met de meegeleverde selfie stick en fotolijst konden zij direct de daad bij het woord voegen, door zelf het perfecte plaatje van deze noviteit te schieten! Dat is een fluitje van een cent bij deze veelbelovende noviteit door de mooie tekening in de bloem en de kleurencombinatie die tot op heden niet verkrijgbaar was."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie