Heldere tunes voor Paardekooper

22-09-2020    09:28   |    Goedemorgen

Verpakkingsbedrijf Paardekooper, dat eerder dit jaar Van der Windt Verpakking en PACOMBI Horti overnam, heeft een nieuwe distributiecentrum in Den Hoorn betrokken. En dan wil je natuurlijk wel fatsoenlijk radio kunnen luisteren. Daar bood Sol 4 Audio uitkomst.

Voor de distributiehal van 27.000 m2 en het bedrijfsrestaurant mocht Sol 4 Audio een nieuwe geluidsinstallatie aanleggen. Gekozen is voor 2 separatie geluidsinstallaties. Hierdoor zijn er 2 aparte bronnen om audio af te spelen of kan zelfs een eigen Spotify playlist aangezet worden. De medewerkers zijn bijzonder blij met het eindresultaat omdat muziek echt iets bijdraagt aan de sfeer op de werkvloer.

Sol 4 Audio, gevestigd in Den Hoorn, heeft zich sinds 2006 gespecialiseerd in geluidsinstallaties voor bedrijfsmatige toepassing. Glastuinbouw en bedrijfshallen zijn de sectoren waar Sol 4 actief in is. Door de installaties die het bedrijf binnen de sector verzorgt, kunnen ook steeds meer bedrijven in de kas meeluisteren met Paprika Tasty Radio.
 
Bekijk hier een video van het project bij Paardekoper.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Havecon

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - In het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies was...

Luister terug: TST

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Wil Bakker van Totaal Service Tuinbouw (TST) te gast in de...