Hardlopen in de kas

16-01-2019    12:35   |    Goedemorgen

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan organiseert op 2 februari de negende editie van de Plantisse Kassenloop. Voorheen stond dit hardloopevenement bekend als de Leo Ammerlaan-loop in de kas.

Deelnemers rennen in de kassen van Leo Ammerlaan in Bleiswijk een afstand van 5 of 10 km. Er is ook een Kidsrun van 1 of 2 rondes voor de jeugd van 4 tot 14 jaar. 'Voldoende bewegen door de jeugd is belangrijk, vandaar dat de jeugd wordt aangemoedigd om deel te nemen aan de Kidsrun. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om de jeugd kennis te laten maken met de innovatieve tuinbouwsector', zegt Ammerlaan. 

Goede doel
De Plantise Kassenloop gaat hand in hand met het steunen van een of meerdere goede doelen. De opbrengst van dit evenement is dit jaar voor Team Ren voor Ben (CF Run), Het Westpolderhuis in Berkel en Rodenrijs en de Stichting Baobab kids in Malawi.
Afgelopen jaren kon de loop rekenen op zo'n 800 deelnemers. De 10 km gaat om 13.30 uur van start, de 5 km start om 15.00 uur. De Kidsrun van 1 ronde (1666,6 meter) voor 4 t/m 10 jaar begint om 16.00 uur en de Kidsrun voor 8 t/m 14 jaar (2 rondes, 3333 meter) begint om 16.15 uur. Plantenkwekerij Leo Ammerlaan is gevestigd aan de Irisweg 40 in Bleiswijk. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op: www.plantise.com/loop.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...