Han de Groot wordt directeur VPN

15-01-2019    14:29   |    Goedemorgen

VPN maakt als belangenbehartiger van de potgrond- en substraatsector een professionaliseringsslag door. Dat gaat nu een stap verder met de aanstelling van een directeur voor de organisatie: Han de Groot. Hij is per 1 januari aan de slag gegaan.

Han de Groot heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven, advieswereld en bij diverse brancheorganisaties in de groene sector en beschikt over een ruime bagage bestuurlijke ervaring. Zo was hij onder meer werkzaam als belangenbehartiger bij MKB-Nederland en als directeur van Tuinbranche Nederland.  Sinds 2010 is hij werkzaam als strategisch adviseur/lobbyist voor bedrijven en brancheorganisaties.

Ambities
De VPN is ervan overtuigd dat Han de Groot de ambitieuze doelstellingen van de VPN naar een volgend niveau kan tillen en een versnelling kan realiseren in de implementatie ervan. 'Het is een mooie uitdaging om een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse substraatsector. De sector heeft ambities op belangrijke terreinen als duurzaamheid, innovatie en productkwaliteit. Ik werk graag met leden en bestuur aan de uitvoering van een toekomstgerichte agenda voor de branche', aldus Han de Groot.  


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...