Groen denken beloond

27-10-2020    09:55   |    Goedemorgen

Studenten en leerlingen zijn tijdens hun studie al bezig met de maatschappelijke uitdagingen van de groene sector. Groenpact geeft deze mooie initiatieven en projecten elk jaar een podium met de Impactprijs Groen Onderwijs.

Een prachtige kans om jouw organisatie te laten shinen op het podium van de GroenPact manifestatie in februari 2021, zo laat Groenpact weten.

De Impactprijs is er voor innovatieve projecten, onderzoeken en startups die op een of ander manier impact hebben op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid. Studenten melden hun project of start-up zelf aan. Vmbo-leerlingen doen dat samen met hun docent, mentor of iemand van het bedrijf waarmee is samengewerkt.

Voorwaarden en criteria
Er zijn vier categorieën: vmbo, mbo, hbo en universiteit. Dit jaar mogen ook start-ups zich aanmelden. Lees hier alle voorwaarden en de beoordelingscriteria. Inschrijven kan tot 15 november 2020.

"Jouw organisatie heeft vast ook aansprekende projecten gedaan met leerlingen of studenten. Alle vernieuwende initiatieven (groot én klein) die laten zien hoe belangrijk onze sector is, maken kans. Zorg ervoor dat de betrokken docenten/leerlingen en studenten zich inschrijven voor de Impactprijs! Stuur dit bericht dus gerust door naar iedereen die wil meedoen."

Klik hier voor het inschrijfformulier. Vragen? Stuur een mail naar: impactprijs@spam-protectgroenpact.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws