Gratis coronatest voor bedrijven met snel resultaat

Gratis coronatest voor bedrijven met snel resultaat

Corona Test Westland is een samenwerking aangegaan met de arbodienst Arbo.nu. Middels deze samenwerking is het mogelijk om jouw personeel gratis een sneltest te laten ondergaan wanneer er binnen jouw bedrijf personen zijn die klachten hebben of als er personen in contact zijn geweest met iemand die positief getest is.

Jouw personeel heeft in 20 minuten de uitslag en kan direct weer aan het werk als deze negatief blijkt te zijn. De testen worden uitgevoerd aan de Verdilaan 3b in Naaldwijk.

De antigeen sneltest die wordt uitgevoerd is een door het RIVM gevalideerde test en wordt gefaciliteerd door het ministerie van VWS. Deze regeling is opgezet om werkgevers de mogelijkheid te geven hun personeel snel te kunnen laten testen om het productieproces zo min mogelijk te verstoren. Na aanmelding van jouw bedrijf bij Arbo.nu, zal deze zorgdragen voor het inplannen van de afspraken.

Je kunt jouw bedrijf aanmelden via coronatest@arbo.nu onder vermelding van 'personeel testen bij Corona Test Westland'. Deze regeling geldt voor de locatie Westland.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie