Goedemorgen Tech: Model iPhone 7 krijgt vierde leven

20-01-2022    10:02   |    Goedemorgen

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Tekstxtra met regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld en waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer vertelt hij over de iPhone 7 die wederom een nieuw leven krijgt.

Het model van de iPhone 7 werd door Apple de afgelopen jaren steeds van binnen geupgradet. iPhone 8, iPhone SE 2020 en nu staat de iPhone SE + 5G voor de deur. In april/mei zou-ie in de winkels moeten liggen.

Dat meldt Ross Young van analistenbureau Display Supply Chain Consultants. De telefoon zou dus wederom het bekende 4,7"-lcd scherm met de balken onder en boven krijgen.

Ross Young meldt op Twitter dat Apple de nieuwe iPhone SE 2021 vermoedelijk in de tweede helft van april of begin mei uitbrengt. De analist schrijft daarbij dat de productie van schermen voor de nieuwe smartphone deze maand begint. De telefoon zelf zou vanaf maart geproduceerd worden en leveringen volgen in de maand daarop, aldus Young. Dat kan zo snel, omdat de mallen voor de buitenkant al jaren hetzelfde zijn.

Er gaan al langer geruchten over een nieuwe iPhone SE. Die zou qua ontwerp gelijk zijn aan het huidige model uit 2020, maar over een nieuwere processor en 5G-ondersteuning beschikken.  Zoals de iPhone SE 2020 een iPhone 11 in een oud en vertrouwd jasje was, is deze SE waarschijnlijk gebaseerd op de techniek van de iPhone 13.

Een grotere iPhone SE met 5,7"-scherm volgt mogelijk volgend jaar, meldde Young tegelijkertijd.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws