Glastuinbouw zoekt vloggers

16-05-2019    12:20   |    Goedemorgen

Ken je de #vloguitdekas nog van vorig jaar? Jongeren maakten een leuke vlog over hun baantje in de kas om anderen enthousiast te maken voor de glastuinbouw. Glastuinbouw Nederland wil ook komende zomer weer leuke vlogs verspreiden. Ken jij een geschikte vlogger?

Jonge, goed opgeleide mensen die kiezen voor een carrière in de glastuinbouw zijn van groot belang voor de toekomst van onze sector. 'Daarom willen we goed gekwalificeerde, jonge mensen winnen voor de sector, door ze op een hippe manier te laten zien en ervaren hoe mooi het werken in de glastuinbouw is', laat Glastuinbouw Nederland weten.

Vakantiekrachten
Dat gaan ze doen met vloggende vakantiekrachten. De vloggers maken in de periode van 11 juli tot en met 22 augustus een vlog. Hierin vertelt hij/zij over zijn/haar bijbaan in de glastuinbouw op een manier die aansprekend is voor zijn/haar leeftijdsgenoten. Dit kan productiewerk zijn, maar het kan natuurlijk ook heel goed een scholier zijn die ondersteunt op kantoor, in de verkoop of de machines onderhoudt.
Glastuinbouw Nederland stuurt de vlogger waar nodig aan en verspreidt de vlogs via verschillende kanalen.

Vlogger gezocht
Ken jij die enthousiaste jongere, die niet alleen handig is met planten maar ook met een smartphone of een vlogcamera? Loopt die vloggende tiener die onze sector goed op de kaart kan zetten bij leeftijdsgenoten nu al rond bij jou in de kas? Neem dan contact op met Jakoline van Straalen, communicatiespecialist Glastuinbouw Nederland, mobiel 06 223 795 51, e-mail jvanstraalen@glastuinbouwnederland.nl.

Voorbeelden
Wil je een idee krijgen van de vlogs van vorig jaar? Die kun je hier bekijken.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws