Gezonde lunches in de tuinbouw

Gezonde lunches in de tuinbouw

Bedrijven in het glastuinbouwcluster maken lekkere, gezonde én mooie producten. Die zijn niet alleen goed voor Nederlandse en buitenlandse consumenten, maar vanzelfsprekend óók voor de medewerkers van die bedrijven.

Daarom riep Greenport West-Holland ze op om tijdens de Nationale Groente- en Fruitdag (op 14 oktober) de Gezondste Lunch voor te schotelen aan medewerkers. Daaraan doen mininaal 8 bedrijven en organisaties mee.

Van 9 tot en met 16 oktober is de Dutch Food Week. De agrarische sector laat dan zien wat voor gezonde, lekkere én duurzame producten we produceren. Greenport West-Holland is een van de initiatiefnemers van DFW, en bedacht voor dit jaar de Gezondste Lunch als invulling voor de Dutch Food Week. Die vindt plaats op 14 oktober. Die dag is door het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit uitgeroepen tot de Nationale Groente- en Fruitdag, met onder meer de campagne 'Snack met groenten en fruit je middagdip eruit!'

Aan de Gezondste Lunch op 14 oktober doen onder meer de volgende bedrijven en organisaties mee: Bloomer Flowers B.V., Kubo BV, Valto, Sion Orchids, DOES, NL Jobs. Gemeente Westland, Vilosa en Greenport West-Holland.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie