GEZOCHT: marcom hero!

07-06-2019    09:35   |    Goedemorgen

Holland Hortimedia zoekt per direct naar een enthousiast talent die aan de slag wil met de tuinbouwmerken Goedemorgen, TuinbouwMarktplaats, HortiBiz en Paprika Tasty Radio. Word jij onze marketing & communicatie hero?

Holland Hortimedia is de energieke online uitgever van Goedemorgen, TuinbouwMarktplaats, Hortibiz en Paprika Tasty Radio. Om onze edities, acties en projecten nog steviger op de kaart te zetten, zoeken wij een energieke creatieveling die deze bestaande merken naar the next level kan leiden en nieuwe activiteiten op spectaculaire wijze kan lanceren. 

Wat vragen wij van jou? Het is belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van de laatste updates in social media en online marketing. Je bent de directe spil tussen salesteam, stationmanager, studio en eindbaas. Daarnaast maak je onderdeel uit van het MT. Je werkt vanuit het Hortimedia HQ in Bergschenhoek. Werktijden zijn in overleg in te delen. Ons bedrijf heeft geen plek voor 9 tot 5 medewerkers.

Wat bieden wij jou? In eerste instantie gaat het om gemiddeld 8 tot 12 uur per week, daarna uit te breiden tot maximaal 20 uur. Tijdens beurzen en events vragen we je om wat extra uren te maken. Je krijgt een toffe werkplek. 

Wanneer kun je gaan knallen? Er is nogal wat werk aan de winkel, daarom willen we snel starten!

Hoe kom je in aanmerking? Bel of app direct met Aad Tijsen via tel. 06-23757240 of stuur een mail naar aad@spam-protecthollandhortimedia.nl. We zitten op je te wachten! 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

De Horti 20 aller tijden

Tijdens de Dag van de Tuinbouw kon je gisteren ook naar de 'Horti 20 aller tijden' luisteren, een lijst met...

Winnen met Oreon

Vanochtend kon je tussen 10 en 12 luisteren naar de tweede uitzending van LED’S. GO. LIVE. with Oreon op...