Foto's: Nieuwe beursopzet valt goed

Foto's: Nieuwe beursopzet valt goed

De nieuwe opzet van HortiContact wordt goed ontvangen door exposanten en bezoekers. De meeste mensen zijn blij met de ruimere indeling en de brede paden. Ook het feit dat veel standhouders een nieuwe plek hebben gekregen, wordt als positief ervaren.

Diverse exposanten en bezoekers laten aan Goedemorgen weten dat de nieuwe beursopzet goed aanvoelt. Hoewel op de eerste dag nog geen sprake was van topdrukte, maakten veel mensen wel al kennis met HortiContact 2.0. De indeling oogt ruimtelijker en speelser en omdat veel exposanten een nieuwe plek hebben gekregen, worden bezoekers "gedwongen" om de hele beurs over te gaan. Positief, zo oordelen de exposanten.

Ook het Next Level, de vernieuwde bovenetage, krijgt veel lof. Het open karakter en de verbeterde lichtinval maken de etage prettiger voor exposanten en bezoekers en de centrale roltrappen nemen een drempel weg om ook naar boven te gaan. De KAS2030 NEWS Lounge op het Next Level kon op de eerste dag dan ook op heel wat publiek rekenen tijdens de debatten en podcastopnames die daar plaatsvonden.

Vandaag wordt meer drukte verwacht in Gorinchem dan gisteren. De tweede beursdag is traditiegetrouw de meest populaire dag bij bezoekers. Kun je niet van de partij zijn? Schakel dan in op Paprika Tasty Radio en volg alles wat er in Gorinchem gebeurt! Hieronder een korte fotoreportage van de eerste beursdag.

                                     

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie