Foto's: kwekers op licentiebijeenkomst

10-10-2019    09:10   |    Goedemorgen

Op dinsdag 8 oktober organiseerde Royal Brinkman de licentiebijeenkomst voor de sierteelt in het World Horti Center. Om 15:00 uur startte het programma voor de ruim 100 kwekers. Thomas Kern, Product Manager bij Royal Brinkman, trapte de middag af met de presentatie van de Scoutapp. Piet Bonekamp (Artemis) wist vervolgens meer te vertellen over vergroening van gewasbescherming en Guido Spek (IPM Impact) sloot het plenaire gedeelte af met nieuwe inzichten in nevenwerkingen op nuttige organismen.

Vervolgens splitsten de deelnemers op in kleinere groepen waarna ze 10 proeven bezochten om de nieuwste ins en outs te ondervinden over onder andere gewasbescherming. Ook diverse spuittechnieken en bioverdeelsystemen werden uitgebreid besproken. De enorme rondgang door de 10 proeven van de Demokwekerij, werd vanzelfsprekend onderbroken door een buffet, waarna de groepen de ronden af maakten. 


Aan het einde van de avond praatte de kwekers onderling nog na onder het genot van een hapje en een drankje. Alle deelnemers hebben na afloop de spuitlicenties succesvol met 1 punt verlengd.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws