Force HortiSoccer Tour door Westland en Oostland

Force HortiSoccer Tour door Westland en Oostland

De hele ochtend is de Force HortiSoccer Tour bezig, waarbij twee oranje hostesses een bezoek brengen aan verschillende bedrijven in het Westland en Oostland om HortiSocces onder de aandacht te brengen.

Deze zomer gaat Oranje meedoen aan het EK Voetbal en daarom verscheen vorige week de HortiSoccer-poster van Holland Hortimedia. Op deze poster staat het volledige wedstrijdschema van het EK en verschillende bedrijven uit de tuinbouw hebben dit initiatief gesponsord. Vanochtend krijgen al die bedrijven bezoek van het HortiSoccer promotieteam, twee dames gehuld in oranje. De actie is samen met Force Demolition opgezet en dat heeft alles te maken met een speciale actie op de HortiSoccer-poster. Daarop staan namelijk vuisten verstopt. Weet jij hoeveel vuisten dat zijn, dan maak je kans op een mooi t-shirt.

Ga voor meer informatie naar www.hortisoccer.nl. De poster werd vorige week meegezonden met KAS Magazine. Heb je geen poster ontvangen? Stuur dan een mailtje naar jolanda@hollandhortimedia.nl en ontvang deze alsnog.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie