Esperit Plants participant in Floranti

17-12-2018    12:29   |    Goedemorgen

De coöperatie Floranti breidt verder uit nu ook Jan van Geest is toegetreden als participant. Na Vireo Plant Sales en Forever Plants, is hij de derde vooruitstrevende potplantenteler binnen de groep.

Floranti is gericht op de ontwikkeling van systemen waarmee telers en kopers nog beter en sneller zaken met elkaar kunnen doen. Esperit Plants verkoopt veel planten via de bestaande kanalen, en investeert nu mee in de groei van Floranti. Omdat digitaal handelen zo'n opmars maakt, vindt Jan van Geest het van strategisch belang om directe invloed te hebben. 

Het bestuur van de coöperatie Floranti is na de algemene ledenvergadering compleet. De participanten hebben unaniem ingestemd met de kandidatuur van Erik Persoon, Forever Plants Group, en Frank Veenman, J. van Vliet Bloemenexport. Zij zijn beiden al tientallen jaren actief in de sierteelt en brengen daarmee kennis en ervaring in. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Digitaal loket kringlooplandbouw

Minister Schouten heeft een digitaal loket geopend 'Doe mee met de omslag naar kringlooplandbouw'. Telers, boeren, vissers en andere...

LinkedIn: IJsjes scheppen

Terwijl buiten Koning Winter heerst, maakt Decorum er binnen een zomers feestje van met ijsjes op de IPM.

Tien jaar PlantgezondheidEvent

Plantweerbaarheid, gewasbescherming, biologische bestrijding, weerbare teeltsystemen: het zijn de onderwerpen die de afgelopen tien jaar...