Ellis Langen neemt afscheid (5)

08-06-2018    09:36   |    Goedemorgen

Vandaag is de laatste werkdag van redacteur Ellis Langen. Zij was sinds februari 2011 in dienst bij KAS TuinbouwCommunicatie. Na ruim zeven jaar verkiest zij nu een andere baan. Ellis gaat aan de slag als vakredacteur bij het team van Greenity in Lisse. Greenity is een vakblad en website voor de vasteplanten- en bloembollensector.

Ellis schreef als redacteur bij het multimediabedrijf KAS TuinbouwCommunicatie voor KAS Magazine. Ook werkte ze jarenlang dagelijks aan de berichtgeving op de websites GroenteNet en SierteeltNet, de verschillende gewasnetten en de daarbij behorende dagelijkse nieuwsbrieven. Sinds vorig jaar zijn deze vervangen door twee nieuwe websites; Goedemorgensierteelt en Goedemorgengroente waar vanuit ook weer dagelijks een nieuwsbrief wordt verstuurd. Binnen het team van KAS TuinbouwCommunicatie werkte Ellis ook mee aan de vele andere communicatiedragers van de uitgever, zoals het jaarlijkse ‘tuinbouwfeestje’ Ranking the Grower en eind vorig jaar nog aan de werkgeversuitgave die KAS uitbracht en waarin ruim 40 werkgevers in de tuinbouw zich profileerden als goede werkgever.

Mooie toekomst
Ellis Langen: “Ik kijk terug op een mooie tijd bij KAS TuinbouwCommunicatie. Met een fijn en vooral ook betrokken team heb ik mogen werken aan mooie en bijzondere producten in de tuinbouwmedia, zowel in print als online. Met onze kleine club mensen hebben we samen vele klussen geklaard; het waren heel vaak leuke tijden samen. Verder heb ik veel mensen uit het vak mogen ontmoeten door nieuws uit de glastuinbouwsector te vergaren, heb ik fijne en interessante mensen uit deze sector mogen interviewen voor KAS Magazine en heb ik op bijvoorbeeld bijeenkomsten mijn netwerk kunnen verbreden. Ik kijk daar echt met veel dankbaarheid en voldoening op terug. Graag wil ik mijn collega’s bedanken voor de vele jaren ‘van de schouders eronder’ en de plezierige samenwerking. Ik wens hen, maar ook de producten van KAS TuinbouwCommunicatie en het bedrijf een mooie toekomst toe.”

Blijven verwonderen
“Nu maak ik de stap naar iets nieuws. Een andere werkgever, een nieuw team, een andere sector, andere content. Ik ga ervan uit dat ik me ook in mijn nieuwe baan mag blijven verwonderen over de bedrijven, producten, nieuwe ontwikkelingen én de vele inspirerende ondernemers die de tuinbouwwereld rijk is. Ik heb er enorm veel zin in al dit nieuws te gaan ontdekken. Waarschijnlijk (en hopelijk!) kom ik een aantal van jullie nog tegen in mijn nieuwe baan.”

Ellis treedt per 1 juli in dienst als vakredacteur bij Greenity. Het team van KAS TuinbouwCommunicatie wenst Ellis veel geluk met deze nieuwe uitdaging. Gisteren hebben we als team afscheid van haar genomen.


Reacties (5)

annemarie van dam at 08.06.2018

Jeetje Ellis! Dank je wel voor je mooie verhalen.
Annemarie

Peter Smuledrs at 08.06.2018

Veel suc6 Ellis.
En dank je voor de prettige samenwerking.

Maren Schoormans at 08.06.2018

Ellis, heel veel succes met je volgende stap. Goed dat je in de secotr blijft. Groeten, Maren

Martine vd Meer at 09.06.2018

Jammer dat je weggaat, veel succes met je nieuwe baan!

Hans van Renssen at 09.06.2018

Ellis, je was altijd een topper in het team.
Met recht een groot gemis.

Het ga je goed.

Toi toi toi!
Warme groet,
Hans

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...